Рівненський «Верес» створив низку стовідсоткових моментів біля воріт «Шахтаря»

То хто виграв?

Завершився матч рахунком 0:2 на користь «Шахтаря».

Рівненський «Верес», створивши низку стовідсоткових моментів біля воріт «Шахтаря», так і не зміг провести свій перший гол на другому етапі. Натомість пропустив від «гірників» двічі.

Як і серпневий домашній матч проти «Шахтаря», звітний поєдинок «Верес» міг розпочати з швидкого голу. Втім, на 3-й хвилині Куліш хоч і пробив повз Пятова, але удар вийшов несильним. Гості на це відповіли на 16-й хвилині, коли Ракицький з-за меж штрафного майданчика пробив у штангу.

Гірники грали першим номером, «Верес» намагався контратакувати. Одну з гострих контратак вболівальники побачили на 24-й хвилині. Адамюк здійснив рейд вперед, через Степанюка м’яч дійшов до Куліша, але Станіслав затягнув з ударом. Про подібні епізоди говорять: пішли в атаку, потрапили в полон. Фред, підхопивши м’яч, поздовжнім ударом вивів Тайсона один-на-один з Бандурою – 0:1.

Міг «Шахтар» забивати ще. Упродовж 32-33 хвилин гості створили три гольові моменти. В одному з цих епізодів у неймовірному стрибку перехоплення зробив Борзенко, інакше Дентіньо забивав би у порожні ворота. Інші два моменти нейтралізував Бандура.

Завершився перший тайм небезпечною атакою «Вереса». Але Куліш на 45-й хвилині з чудової позиції у ворота не влучив.

У дебюті другого тайму зобов’язаний був зрівнювати рахунок Степанюк. Але вихід один-на-один з Пятовим він не реалізував.

Ще один момент Руслан мав на 70-й хвилині. Він перекидував м’яч через воротаря, але зовсім трішки не влучив.

Вдруге рівняни пропустили після кутового. Хочолава безперешкодно отримав м’яч на лінії воротарського майданчика, розстрілявши незахищені ворота.

«Верес» за рахунку – 0:2 не здався, і на 81-й хвилині створив ще один момент. Цього разу на шляху потужного удару Степанюка опинився Ракицький.

Отож, продемонструвавши достатньо змістовний футбол, рівняни знову програли «Шахтарю».

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень