«ВЕРЕС» Рівне Переміг і вийшов на 3-тє місце Прем'єр-Ліги

Народний клуб перервав серію нічиїх і здійнив Фурор

Сьогодні рівненський «Верес» у рамках 17 туру Прем’єр-Ліги приймав одеський «Чорноморець».

Гра проходила у Львові, на «Арені Львів» і закінчилася перемогою рівненської команди 3:1.

Два голи футболісти «Вереса» забили у першому таймі: на 25-ій хвилині Роман Карасюк відкрив рахунок, а Ростислав Волошинович забив гол у роздягальню.

У другій половині зустрічі «Верес» забив на 54-ій хвилині – Михайло Сергійчук реалізував пенальті, а за 4 хвилини арбітр знову призначає у ворота «Чорноморця» 11-метровий, проте цього разу рівняни пенальті не реалізували - пробивав Степанюк.

«Чорноморець» трохи відновив інтригу на 68-ій хвилині, коли м’яч побував у воротах «Вереса», але більше голів уболівальники не побачили.

«Верес» - «Чорноморець» - 3:1

Зауважимо, що це перша перемога «Вереса» після нічийної серії, яка тривала 7 матчів. Після сьогоднішнього поєдинку рівненська команда виходить на 3-тє місце турнірної таблиці - «Верес» має 25 очок, як і «Олімпік» та «Ворскла». Попереду «Динамо» та «Шахтар».

У наступному турі, 2 грудня, підопічні Юрія Вірта зіграють на виїзді саме проти «Шахтаря». А в середу, 29 листопада, команди зустрінуться у чвертьфіналі Кубка України з футболу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень