Нинішній домашній стадіон «Вереса» не підходить українському клімату

«Арена-Львів» не підходить українському клімату, - заявив директор стадіону Євген Болкун, пояснивши, що арену збудували без використання енергозберігаючих технологій.

Таке враження, що вона будувалася для більш теплих країн. Деякі системи проходять на відкритому повітрі, наприклад, подача води на павільйони йде знадвору. І всю зиму її необхідно підігрівати, а це 150 тисяч грн. Центр обробки даних, система пожежогасіння, відеокамери - на електроенергію необхідно ще 150 тисяч. Навіть якщо взимку стадіон не приймає поєдинки, за електроенергію треба платити, а в цей час нічого не заробиш, бо йде перерва у чемпіонаті.

Нагадаємо, напередодні повідомили, що збитки «Арени-Львів» у 2017 році сягають 600 тисяч гривень.

Раніше, на старті сезону, президент «Вереса» розповів, що за проведення одного матчу рівненський клуб сплачує «Арені-Львів» більше 150-ти тисяч гривень. Причому, грати у Львові вигідніше, оскільки у Луцьку це обійшлося б у 200 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень