Рівненський «Верес» може отримати технічну поразку

Рівненський клуб нібито порушив регламент Другої ліги чемпіонату України, за що може отримати технічну поразку.
КДК ФФУ може присудити «Вересу» технічну поразку за матч проти «Чайки» в рамках 16 туру Другої ліги, який завершився нічиєю 1:1.

Справа в тім, що рівненський клуб провів 6 замін замість регламентованих 5, повідомляє Sport Arena.

В офіційному протоколі на сайті ПФЛ вказано 5 замін у команді Вереса, а перевірити факт порушення на відео неможливо – запис матчу був видалений з Youtube-каналу «Рівне 1», який здійснював трансляцію зустрічі.

Втім, арбітри матчу вже написали пояснювальні записки, де підтвердили, що тренерський штаб «Вереса» провів шосту заміну, випустивши на поле Олега Маїка.

«Чайка» звернулася в Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ. Як повідомляє джерело, клуб впевнений, що отримає технічну перемогу. «Вересу», відповідно, зарахують поразку та віднімуть одне очко в турнірній таблиці групи А.

Відзначимо, що зараз після 17 турів «Верес» з 25 очками займає 6 місце, а «Чайка», маючи 14 пунктів, перебуває на передостанній сходинці.





 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень