Рівненський рибний патруль перейшов до навчання

У них буде вища зарплата, але й випробувальний термін може становити до півроку

Напередодні рибні патрульні з Рівненщини, а також з Тернопільскої, Івано-Франківської та Харківської областей розпочали навчання. Мова іде про нещодавно призначених керівників рибного патруля та рибоохоронних патрульних.

Вони вивчатимуть теоретичні основи та вдосконалюватимуть практичні навички з охорони водних біоресурсів. У навчанні візьмуть участь 25 осіб. Для патрульних буде проведено теоретичні курси з основ законодавства, регулювання та використання водних біоресурсів, протидії корупції. Також заплановано модулі щодо проведення робіт зі штучного розведення біоресурсів, розрахунку збитків за таксами та методиками, складання первинних матеріалів при виявленні порушень.

Практичний курс на водоймі буде організовано на базі Управління Держрибагентства в Києві та Київській області. Досвідом щодо орієнтації на водоймі та складання протоколів ділитимуться рибоохоронні патрульні Київщини.

Після цього рибні патрульні розпочнуть роботу, їх випробувальний термін складе до 6 місяців. За цей час вони зможуть проявити себе, продемонструвати мотивацію та достойні результати. До слова, зарплата рибних патрульних буде в кілька разів вища, ніж в ліквідованих органах рибоохорони. За рахунок внутрішньої оптимізації та отримання додаткового фінансування в рамках державного бюджету, очікується, що вона буде складати 6-7 тис. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень