«Рівненський пивзавод - на карантин!» - сказав Мар'ян Года

Власник пивзаводу першим в Рівному ввів обмежувальні заходи на своїх підприємствах

Що означає карантин на підприємстві – розповів Радіо Трек власник пивзаводу "Рівень", депутат міськради Рівного Мар'ян Года:

Хто має відпустки – відправляємо людей у відпустки. Частину людей – у відпустки – за свій рахунок. Можливо, комусь треба і проплатити мінімальну зарплату в межах 70%.

 

Це обмеження доступу сторонніх людей на підприємство, забезпечення працівників дезінфікуючими засобами, засобами індивідуального захисту – маски. Чого зараз ще немає - над тим працюють наші лабораторія та служба постачання.

Крім того, за словами Мар’яна Годи, з учорашнього дня повністю закриті на невизначений час всі їхні заклади громадського харчування: бари, ресторани, кафе.

Це «Шахта» на вулиці Соборній, «Бергшлос» на 16 Липня, на заводі «Рівень» ресторація «Кант», «Катарсіс»,  в тому числі літній майданчик.

 

Чи працюватиме їдальня у міській лікарні – ще вирішуватимуть.

Мар'ян Года (фото з сайту beertechdrinks.com)

Мар'ян Года додає:

Але цього недостатньо: локально нічого не можна вирішити. Закликаю керівників інших підприємств і закладів поставитися до карантину без паніки, але відповідально і серйозно.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень