Путіна звинуватили в нагнітанні паніки та поширенні дезінформації про коронавірус у США (ФОТО)

Британія вирішила захищатися по-своєму

Архівне фото з цитованої статті. Відображення людей на екрані телевізора під час трансляції виступу президента Росії Володимира Путіна

Про це повідомляє «Радіо Свобода» в матеріалі Британія створила особливий відділ для протидії дезінформації з Росії щодо коронавірусу

Як повідомляється,

У Великій Британії створили окрему урядову структуру, яка має протидіяти т.з. російській дезінформації щодо розповсюдження коронавірусу.

Рішення уряду Британії стало наслідком звинувачень, які пролунали в США.
 

Звинувачень на адресу Москви.
 

Мовляв, Кремль почав поширювати теорії змови про те, що вірус було створено як різновид біологічної зброї.

Представники британського уряду заявили, що захист країни від спрямованої кампанії дезінформації, кібернетичного втручання і роздмухування паніки постають нині одним із першочергових завдань для Сполученого Королівства​.

Черги в магазинах Британії

Британський оглядач із питань безпеки Тім Гарлі зазначає, що головна мета Кремля – використати на свою користь доволі складну ситуацію з поширенням коронавірусу у світі, зокрема у країнах західного альянсу; створити панічні настрої і підживлювати непевність та острах поміж населення.

Британія, на думку Гарлі, є однією з головних цілей цих зусиль Росії. Власне це і є основною причиною заснування урядового управління у керівництві Сполученого Королівства, яке б протистояло цим зусиллям Москви.

«Намагання посіяти паніку та загальний острах поміж населення країн Заходу, використовуючи чутки щодо нестачі продуктів харчування, ліків і всього суміжного, постає просто хрестоматійним набором із «кремлівського арсеналу».


Саме тому Сполучене Королівство має у доволі організований спосіб протидіяти цим ворожим проявам, не залишаючи дезінформації жодного шансу на успіх», – сказав Тім Гарлі.

Докладніше з цим матеріалом можна ознайомитися ТУТ

Полиці в магазинах Британії (щоправда їх там оперативно заповнюють по-новолму)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень