Рівненський облмуздрамтеатр повернувся з фестивалю

Цими днями колектив рівненських акторів давав виставу у Тернополі

У сусідньму місті колектив Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру на сцені Тернопільського облмуздрамтеатру представив одну з найсерйозніших комедій свого репертуару, виставу за твором М. МакДонаха "Каліка з острова Інішмаан". Ірландську комедію рівняни показали в рамках ХІІІ Всеукраїнського фестивалю "Тернопільські театральні вечори".
Цьогоріч фестиваль у Тернополі проводять до 100-річчя від Дня заснування Лесем Курбасом професійної театральної сцени у цьому місті та 85-річчя Академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Як завжди, тернопільчани зустріли колектив з Рівного тепло, а організатори фесту нагородили рівнян дипломом "Учасника фестивалю", оскільки переможців на "Театральних вечорах-2015" вирішили не визначати.

До слова, новий театральний сезон у Рівному наш театр відкриє уже наступної суботи, 10 жовтня. До прем'єри цієї осені підготували виставу за романом Елеонор Портер "Полліанна".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень