Рівненський лікар пояснив, чому скоро пандемія піде на спад (ВІДЕО)

А також назвав, для кого маска стає символічною

Відомий рівненський лікар Павло Сільковський записав чергове звернення до своїх підписників на Facebook-сторінці.
Цього разу він доступно пояснює, чому скоро епідемія піде на спад.

Хворих на ковід навколо нас більшає. Але тих, які перехворіли, також усе більше. Реконвалесценти (ті, які одужали) стають несприйнятливими до хвороби й вже її не поширюють. Отже, об’єктів, куди вірус може проникати, розмножуватись і поширюватись, стає менше.

 

Активні суперпоширювачі, здається, уже перехворіли або саме хворіють. Ланцюжки заражень потроху будуть розриватися. І поки запуститься серійно вакцина, епідемія, схоже піде на спад.

 

Цікаво бачити, як дисципліновано і правильно починають носити маску ті, які через хворобу пройшли. Але саме для них маска уже має більше символічне, ніж практичне значення. Не дарма єврей молився молитвою: дай, Боже, мені той розум на тепер, який мужику даєш на потім!

 

Ми ще поки не знаємо, як довго буде триматися імунітет. Але хвороба загалом циркулює майже рік і повторні випадки реєструються надзвичайно рідко. Тому позитивні новини також є. І я не знаю, як подолати загальну паніку, але панічні настрої тільки шкодять.

До свого допису Павло Сільковський додав відеозвернення:

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень