Рівненський аеропорт потрапив до трійки «щасливчиків»

Йому може перепасти грошей, але...

КП «Міжнародний аеропорт Рівне» може отримати фінансування з державного бюджету. Про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Потрібен дозвіл на проведення певних  робіт. Начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра каже, що йдеться про п’ять видів будівельних робіт:

Капітальний ремонт огорожі,


Капремонт покриття перону,


Капремонт руліжної доріжки,


Реконструкцію радіотехнічних засобів навігації та посадки аеродромного комплексу


Реконструкцію системи світлосигнального обладнання.  

Крім самого дозволу від власника (Рівненської обласної ради), ще треба буде виготовити проєктно-кошторисну документацію, - розповів Федір Мисюра.

За його словами, виготовлення ПКД, за попередніми підрахунками, обійдеться щонайменше у 5 млн грн.

{У разі ж, якщо ці роботи не будуть виконані, рівненське летовище може втратити сертифікат авіаційної безпеки, наголошують в управлінні.

Голова обласної ради Сергій Кондрачук відзначив, що перша його робоча поїздка спільно з головою бюджетної комісії Ігорем Ясенюком була саме на КП «Міжнародний аеропорт Рівне».  

До слова, п’ять регіональних летовищ свого часу увійшли до державної програми розвитку аеропортів. Сьогодні цю кількість скоротили до трьох. Рівненський аеропорт залишився у програмі та зберіг шанси на вихід з кризової ситуації. 

Тож на засіданні президії обласної ради депутати одноголосно прийняли рішення винести на розгляд сесії питання щодо надання згоди на проведення будівельних робіт в рамках вищезгаданої Державної цільової програми. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень