Комаров зі «Світу навиворіт» прилетів на Рівненщину. Трохи покерував літаком (ФОТО/ВІДЕО)

Буде знімати

До Рівного прилітав автор культового тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров. Фото опублікували на сторінці рівненського аеропорту у фейсбуці.

Директор летовища Ігор Насинюк підтвердив Радіо Трек, що Комаров прилітав на Рівненщину.

Прилетів до нас із Івано-Франківська. Його друг підкинув на літаку.

Повертатиметься Комаров уже наземним транспортом.

Нагадаємо, що він уже був на Рівненщині у липні.

У себе на сторінці в інстаграм ведучий виклав фото і відео польоту. У дописах він не розповідав про мету свого візиту, але поскаржився на українські дороги:

 
 
 
 
 

 

"Пока готовится к выходу новый выпуск про Китай, который выйдет уже сегодня в 22-45 на 1+1, и в котором я буду сражаться с быком и попаду в дикое китайское племя, в котором носят парики из волос умерших предков (ставьте напоминали и не пропустите), у меня - обычный день. Жизнь = движение.

Но пост о другом. Хочу сказать вот что. Друзья - самое ценное, что есть у нас с вами. Не считая, естественно, семьи. И чем больше настоящих друзей, тем насыщенные и ярче жизнь.

Тем больше эмоций. Берегите друзей, цените, дорожите и почаще общайтесь. Именно друзья и общение с ними дарят эмоции, которые делают нашу жизнь интереснее. Пример. Планировал на сегодня 8-часовой переезд по нашим дорогам.

Рассказал по телефону об этом другу, пилоту Игорю Табанюку, с которым в прошлом году мы установили рекорд. Ничего не просил и даже не думал про перелёт (нет такого маршрута регулярным авиарейсом, и поезда не ходят). И услышал от Игоря:

"Да какая машина, Дима, брось ты. Я подброшу". Вот это степень свободы. Пару канистр 95-го бензина - и телепортация обеспечена))

Дмитро Комаров та Ігор Табанюк у Рівненському аеропорту. Фото зі сторінки Дмитра Комарова в Instagram.

Итог. Отлично пообщался с другом. Часик попрактиковался, немного восстановил пилотские навыки. Практика в этом деле очень важна. Балдел от нереальных видов Украины с высоты. Сэкономил 7 часов на важные дела. И в 1001 раз сказал себе: авиация - это волшебство.

Не перестаю восхищаться полётами. И очень хочу, чтобы в нашей стране авиации уделяли больше внимания. На уровне правительства. Ведь потенциал огромен. Аэропортов сотни. Можно сделать просто фантастически удобную транспортную сеть, расширить географию регулярных перелётов, запустить маленькие "авиамаршрутки". Возможно все." 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень