Рівненським школярам показали переваги погонів (ФОТО)

Львівські курсанти розповіли рівненським школярам, чому і заради чого обрали офіцерські погони

В Рівненському палаці дітей та молоді відбулась зустріч між групою курсантів Національної академії Сухопутних військ Збройних Сил України та чотирма сотнями місцевих старшокласників.

Завітали до Рівного курсанти різних військових спеціальностей, двоє з яких родом з нашої області.

Молодший сержант Юрій Закопець розповів зі сцени про своє навчання у військовому виші, участь в Революції Гідності та антитерористичній операції. Зупинився на найбільш яскравій сторінці свого життя - участі у звільненні Попасної, Лисичанська, боях за оборону селища Піски, а також орден «За мужність» та медаль «За відвагу», які він отримав за те, що прикрив своїм тілом під час бою  побратима.

Інший учасник АТО молодший сержант  Вадим Масовець поділився з земляками, як він до навчання в Академії у складі  80 окремої аеромобільної бригади брав участь у боях за населені пункти Щастя, Миколаївку, Красний Лиман, Слов’янськ та за що став кавалером ордену «За мужність».

Справжній ажіотаж у молоді викликала рекламна продукція військового вишу у формі дисків та буклетів. Молодь цікавилася умовами вступу до Національної академії, можливістю відвідати альма-матер офіцерських кадрів, спектром військових спеціальностей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень