Рівненських підприємців закликають брати участь у тендері на 225 тисяч гривень

Йдеться про закупівлю паперу на вказану суму

Замовником торгів є Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області.

Сам же тендер, точніше розкриття тендерних пропозицій, заплановано на 29 червня. Детальніше про умови та перелік документів можна дізнатися за посиланням.

За словами керівника ініціативи «За чесний тендер» Святослава Клічука, державні закупівлі в Україні, не зважаючи на багато позитивних змін як у законодавстві, так і у практиці проведення, все ще лишаються тією сферою, яка не викликає достатньої довіри у суспільства.

Люди вважають її корумпованою, адже таке ставлення формувалося роками.

Голова комітету з конкурсних торгів, перший заступник начальника ГУ ПФУ в Рівненські області Василь Пасічник каже, що йому подобається  ідея громадських активістів зламати цей стереотип, адже управління зацікавлене у прозорому та чесному проведенні тендерів, на рівні з ефективною закупівлею, в цьому випадку – якісного та недорого паперу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень