Рівненських переатестованих правоохоронців навчатимуть працювати дільничними та слідчими Нацполіції

У Київській області розпочався набір дільничних офіцерів поліції і слідчих через поліцейську комісію. Наступними стануть місто Київ та ще шість областей, де процес атестації вже завершився.

Про це заявила голова Нацполіції України Хатія Деканоідзе під час спільної прес-конференції з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.

Хатія Деканоідзе зазначила, що анкета для претендентів розміщена на сайті поліції Київської області і кожен охочий може перейти за гіперпосиланням і заповнити її. До поліції набиратимуть не лише новачків, а й тих правоохоронців, які вже пройшли переатестацію. Для цього колишнім дільничним необхідно буде пройти нову сучасну програму перепідготовки.

Раніше голова Нацполіції України Хатія Деканоідзе заявила, що всього програму навчання пройдуть, окрім київських дільничних офіцерів, поліцейські зі ще шести областей, де вже відбулася атестація: Київської, Миколаївської, Одеської, Волинської, Рівненської та Хмельницької. Загальна чисельність слухачів програми складе 1366 осіб.

Додамо, що за словами Арсена Авакова, в органах поліції України працює 9100 дільничних офіцерів поліції. Вакантними залишаються 1140 посад. Крім того, в поліції зараз служать понад 10,5 тисяч слідчих, 143 з них вже пройшли перепідготовку. Поки у слідчих підрозділах вакантні 1370 посад.

Арсен Аваков також зазначив, що після перепідготовки мінімальна зарплата поліцейського становитиме шість тисяч гривень. Мінімальну зарплату для слідчих визначено на рівні 10 тисяч гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень