Рівненську молодь запрошують у похід стежками князів Острозьких

Мандрівний табір для 14-28-річних організовують у вихідні 19-21 травня

Організовує похід стежками князів Острозьких громадська організація «Національний альянс». Молодь хочуть витягнути на природу і показати красу й переваги рідного краю.

Торік табір був суто екскурсійним, цього року – це й освітнім. Детальніше розповідає один з організаторів табору Юрій Устимчук:

Торік у  нас був суто екскурсійний табір: два дні йшли і у певних населених пунктах нам проводили екскурсію. Цього року плануємо зробити його триденним. Один з днів буде присвячений лекціям, тренінгам, майстер-класам. Попередньо зголосилися провести нам майстер-клас з гончарства, лекцію з тайм-менедменту, лідерства, автостопу.

 

Табір пройде в Острозькому та Здолбунівському районах. Безпосередньо будемо проживати у садибі «Українська хата» у селі Батьківці Острозького району.

За словами Юрія Устимчука, старт табору відбудеться в Острозі на центральній площі міста. Далі протягом двох днів учасники мандрівки подолають пішки 50 км І на третій день – 21 травня – прийдуть у крайню точку подорожі – урочище Гурби. А звідти вже автобусом всіх організовано повезуть до Острога.  

Щоб взяти участь у таборі, потрібно буде сплатити 50 гривень, які організатори планують потратити на транспорт, друковані матеріали і довезення тренерів, а також взяти з собою певний набір продуктів, який оголосять пізніше. Неповнолітнім для участі у таборі потрібно буде взяти з собою письмовий дозвіл від батьків.

Для участі у таборі організатори планують відібрати 50 осіб. Щоб стати учасником, потрібно буде заповнити анкету на сторінці табору у соцмережах Фейсбук та В контакті. Розмістити її планують за кілька днів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень