На Рівненщині планують створити туристичні інформаційні офіси (ФОТО)

Ідею підказали поляки

Втілити проект у життя вирішили вчора на засіданні обласної туристичної ради. До роботи у заході приєдналися  туроператори, сільські та селищні голови. Під час засідання підвели підсумки у туристичній галузі за минулий рік та намітили плани на перспективу, говорить голова Рівненської облдерж адміністрації Олексій Муляренко:

Розвиток туризму є одним з пріоритетів у нашій роботі. Адже це може стимулювати економіку. Минулого року відбулися важливі події у цій галузі. Це – відродження аеропорту, передача Тараканівського форту на баланс області. Досягненням стало відновлення спідвею.

Так, на 2017 рік заплановано створити туристичні інформаційні офіси в Дубно, Острозі, Корці, Сарнах, Рівному, Володимирці та Клевані. Центри рекламуватимуть  родзинки містечок, опікуватимуться питанням залучення туристів та їхнього супроводу різними об’єктами. Починаючи від туристичних принад і до порад, де поселитися та відпочити. Олексій Муляренко каже, ідея прийшла з-за кордону:

Ідею ми перейняли від наших сусідів – поляків. Під час поїздки до Вармінсько-Мазурського воєводства ми ознайомилися із роботою такого Центру в невеличкому населеному пункті Гіжицько. Це по суті осередок  туристичної промоції міста.

На Рівненщині такий проект має значно збільшити притік туристів, що значно покращить економіку області. 

Також, для зручності відвідувачів та жителів Рівненщини планують відремонтувати 20 ділянок автомобільних доріг, що ведуть до об’єктів, облаштувати зручні під’їзні шляхи, місця для паркування, санітарні зони та оглядові майданчики. их об’єктів. У тому числі збудують дорогу до Білого озера, адже там щороку збільшується кількість відпочиваючих.

Окрім цього, на дорогах Рівненщини встановлять 16 інформаційно-вказівних знаків європейського зразка. Торік в області їх вже встановили 18 одиниць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень