Рівненську облраду збираються покинути відразу два депутати

В обох – різні причини такого рішення

Учора, 22 серпня, на сайті Рівненської обласної ради оприлюднили проєкт рішення про дострокове припинення повноважень депутата Рівненської облради Анатолія Васильовича Петрука, який подав особисту заяву про складення ним депутатських повноважень.

Анатолій Петрук - фото взяте з сайту "4 влада"
Анатолій Петрук - фото взяте з сайту "4 влада"

Нагадаємо, що Анатолій Петрук тривалий час був директором Рокитнівського лісгоспу, нині – пенсіонер. Мешкає у Рокитному. Там його й обрали до обласної ради по територіальному виборчому округу №3 від Політичної партії «Сила і честь». Він працював у постійній комісії  обласної ради з питань соцполітики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей.

Тобто після цієї заяви на сайті облради висить уже 2 проєкти рішень про дострокове складення повноважень депутатами. Раніше – після скандалу з ДТП – обласну раду вирішив покинути й колишній її очільник Олександр Данильчук.

Олександр Данильчук
Олександр Данильчук

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень