Рівненському футбольному клубу знайшли землю для тренувальної бази (ВІДЕО)

«Верес» тепер не буде бомжувати (с)

У Рівному знайшли землю для зведення тренувальної бази «Вереса». Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Рівненську міську раду.

Йдеться про ділянку на вулиці Костромській, яка передбачена для спортивної інфраструктури, повідомив депутат Рівнеради Дмитро Котляров:

Одна з перспективних ділянок – на вулиці Костромській, тому що Генпланом там передбачено об’єкти спортивної інфраструктури. Там і зона відповідна, і під’їзд зручний, і локація.

Міський голова Олександр Третяк каже, що нині все залежить від керівництва клубу та архітекторів:

Ми вирішили, що потрібно працювати над розв'язанням цього питання. Ми знайшли кілька альтернативних варіантів і запропонували їх керівництву клубу та вболівальницькій спільноті.

 

Тож нині це питання на стадії обговорення, архітектурних рішень і якщо все складеться вдало, то незабаром на сесії ми підтримаємо проєкт будівництва спортивної бази на вулиці Костромській.

Генеральний директор НК «Верес» Антон Назарук зауважив, що відсутність тренувальної бази – гостре питання. Пропозицію мерії у клубі вважають хорошою.

А от про площу нині не говорять, бо все залежить від архітектурного рішення, зауважив заступник міського голови Олег Піщанський.

Нагадаємо, раніше в мережі поширювали інформацію про те, що бази «Вересу» побудують на вулиці Степана Дем’янчука. Втім, у народному клубі це спростували. Нині ж червоно-чорні базуються на стадіоні «Колос» у Млинові.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень