Рівненського держслужбовця за хабарництво оголосили у міжнародний розшук

Екс-начальник обласної Інспекції з питань захисту прав споживачів навимагав 25 тисяч гривень

Досудове розслідування завершено, тож обвинувальний акт стосовно екс-начальника Інспекції з питань захисту прав споживачів у Рівненській області, який вчинив корупційні злочини, скеровано до суду, - повідомляє прокуратурра:

Слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області разом із прокурором зібрали беззаперечні докази того, що посадовець систематично вимагав та одержував від підприємців хабарі за зменшення розміру штрафних санкцій за наслідками перевірки їхньої діяльності та не включення у плани майбутніх перевірок. Всього екс-керівником контролюючого органу одержано неправомірну вигоду на загальну суму 25 тис. грн.

 

Нині його оголошено у міжнародний розшук. До вказаної особи застосовується процедура заочного засудження. Обвинувальний акт розглядатиме Рівненський міський суд.

Довідково: за вчинений злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень