Рівненській письменниці вручили премію за творчу діяльність

Одноголосно комітет прийняв рішення про присвоєння премії

Обласну літературну премію імені Світочів вручили рівненській письменниці, поетесі, журналістці, композиторці - Ірині Баковецькій.

Рішення про присвоєння грошової премії напередодні одноголосно прийняли представники комітету, до якого входять місцеві краєзнавці, літератори, журналісти, бібліотекарі та просвітяни, зазначає Рівненська ОДА.

Сьогодні в головній книгозбірні області ми вручаємо високу премію для талановитої письменниці Рівненщини. Ірино, бажаю вам натхнення, творчості та ще більшої креативності. Великих тиражів та вдячних читачів, - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг

Грошову винагороду авторка отримала за творчу і культурно-просвітницьку діяльність, зокрема, за написання книги «Торчки або Ґрант для контрабанду»

По завершенню нагородження авторка презентувала присутнім нову прозовану книгу «Торчки або Ґрант для контрабанду» та розповіла, чим обумовлене написання книги, поділилась передісторією та сюжетом.

Троє головних героїв, представники сільської інтелігенції, вирішили написати грант щодо гендерної політики, усі вони є реальними людьми з мого оточення. Ця книга має на меті донести до суспільства важливу проблему - наркотичну залежність сучасної молоді. Обкладинку до книги намалював мій чоловік – Ярослав. Щиро дякую рідним, друзям та знайомим за підтримку», - зазначила Ірина Баковецька.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень