Рівненський лікар, як батько двох школярів, прокоментував 2-денне навчання учнів між тривалими вихідними

Ковідно-канікулярна думка

 

Лікар-лор Микола Кліщ на фото -- ліворуч

Лор обласної дитячої лікарні Микола Кліщ на своїй сторінці у Facebook поділився думкою щодо весняних шкільних канікул у Рівному

Він одразу каже, що пише лише про наше місто:

Пишу, як батько двох школярів і пишу лише про Рівне, тому що не володію ситуацією в інших регіонах, – зауважив Микола Кліщ.

Минулого четверга рівненські школярі пішли на канікули. До школи діти повернуться вже завтра, 6 травня, але за два дні знову матимуть тривалі вихідні.

У зв’язку з цим лікар вважає рішення відновлювати навчання на два дні нераціональним.

Чи не можна було цих два дні не відновлювати навчання, щоби таким способом розірвати епідеміологічний ланцюг передачі інфекції.

 

Саме в цей святковий період у дітей було більше контактів в порівнянні зі звичайними днями, і всі ми знаємо що цього року обмеження були набагато меншими в порівнянні зі святкуванням Великодня торік.

 

Так от, проконтактувавши, діти підуть на два дні в школу, можливо здорові, а можливо і в продромі або безсимптомному протіканні, поділяться враженнями від святкування зі своїми здоровими однокласниками та вчителями, а ті підуть на триденний відпочинок ділитись цими враженнями зі своїми батьками та дідусями та бабусями..., – написав Микола Кліщ.

Він додав, що розуміє, що діти пропустили багато навчальних днів, однак вважає, що краще було б організувати дводенне дистанційне навчання або продовжити канікули.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень