Рівненські військові у смертельній ДТП не постраждали

На Луганщині загинула жінка-військовослужбовець ОК «Захід»

Внаслідок ДТП із загиблими, що сталася на Луганщині за участю вояків ОК «Захід», військовослужбовці з Рівненщини не постраждали – про це повідомив прес-офіцер Сектору «А» Анатолій Прошин.

За його словами, на Луганщині, на автодорозі Сєвєродонецьк – Новоайдар цивільна вантажівка протаранила військовий автомобіль, який перевозив особовий склад.

– 18 листопада, близько 14 години водій автомобіля «КамАЗ», якій перевозив вугілля, виїхав на зустрічну смугу та протаранив військовий автомобіль. Останній перевозив особовий склад, що повертався із занять з вогневої підготовки до базового табору. У результаті аварії загинув пасажир «КамаАЗу» та військовослужбовець. Це жінка. Ще вісім військовослужбовців отримали травми різної важкості.

Загибла жінка-військовослужбовець з Хмельниччини. Її військова частина перебуває у підпорядкуванні ОК «Захід».

За фактом загибелі  та отримання травм військовослужбовцями командиром військової частини призначено службове розслідування.

В причинах ДТП будуть розбиратися правоохоронці. Також Анатолій Прошин запевнив, що усім постраждалим наразі надається необхідна допомога. Стан багатьох із них тяжкий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень