Щодня у світі гине 3 тисячі людей в ДТП

Сьогодні – Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій

Кожного року у третю неділю листопада відзначають Всесвітній дні пам’яті жертв дорожніх аварій.

Цього року він припадає на неділю, 15 листопада.

Цей день покликаний привернути увагу до сумного факту: у всьому світі в результаті дорожньо-транспортних подій щодня гине 3 тисячі чоловік і близько 100 тисяч отримують серйозні травми. Більша частина загиблих та постраждалих - молодь.

У цей день вшановують пам’ять жертв дорожньо-транспортних аварій та висловлюють співчуття членам їх сімей. 

Серед основних причин ДТП називають: перевищення швидкості, вживання алкоголю, відсутність програм технічного огляду транспортних засобів та пристроїв, що забезпечують безпеку водіїв і пасажирів.

Додамо, що у Рівненській області кількість ДТП у порівнянні з минулим роком також зростає. За 9 місяців цього року зареєстровано 443 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 117 людей загинули, з них 15 – діти віком до 18 років. У 2014 за аналогічний період сталося 419 ДТП, у яких загинули 99 дорослих та 13 дітей. Головними чинниками смертельних автопригод залишаються недотримання безпечної швидкості руху, порушення правил обгону та наїзд на пішоходів.

У зв'язку з цим на Рівненщині з 9 до 15 листопада триває "Тиждень безпеки дорожнього руху".

Нагадаємо, напередодні вихідних у Рівному на вулиці Соборній водій на смерть збив жінку. Того ж дня ДТП трапилася у селі Птича Дубенського району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень