Рівненські «швидкі» не можуть потрапити на виклики (ФОТО)

Сім разів протягом ночі рятувальники надавали допомогу водіям

Перше повідомлення про ДТП надійшло до Служби порятунку о 01:17.

Автопригода за участю вантажного автомобіля «Рено Магнум» сталася на автодорозі Київ-Ковель на околиці м. Сарни. Водія затисло в кабіні вантажівки.

Уже за годину у смт Млинів у річку Іква з’їхав  автомобіль «Мерседес Віто». Рятувальники буксирували автівку із водойми за допомогою спецтехніки.

А о 02:20 у Рівному по вул. Волинської Дивізії надзвичайники надавали допомогу по буксируванню автомобіля «швидкої».

Близько третьої ночі на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Горбаків Гощанського району вантажний автомобіль «ДАФ» перегородив дорогу. Його відбуксировували на узбіччя.

Близько п’ятої ранку у Рівному на вул. Є.Коновальця рятувальники знову надавали допомогу по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги.

О 06:43 у Костополі на вул. Богомольця буксирували з кювету автомобіль «Опель Мовано», водій якого не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

А вже о 07:05 на автодорозі Київ-Чоп, на виїзді з обласного центру у напрямку Києва (район зоопарку) надзвичайники надавали допомогу після ДТП.

У зв’язку з погіршенням погодних умов та ожеледицею на дорогах рятувальники звертаються до водіїв із проханням бути максимально обережними та уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху. 

Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірне виникнення ожеледиці.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень