Рівне перетворилось на суцільну ковзанку. На дороги виїхала спецтехніка (ФОТО)

Водіїв та пішоходів закликають бути обережними

Фото з фейсбук-спільноти "Я паркуюсь як МУДAК ! - Рівне"

У зв’язку із різким погіршенням погодніх умов та утворенням ожеледиці на дорогах, Рівненський облавтодор отримав вказівку обробити дорожнє полотно протизледжувальними матеріалами та сіллю.

Першочергово дорожники працюватимуть на дорогах «М» (Київ-Чоп) та «Н» (Київ-Ковель-Ягодин).

Завдяки організованому цілодобовому чергуванню оперативно-виїздних бригад у максимально стислі терміни техніка вийшла на дороги. Дорожники працюють у цілодобовому режимі.

Також ліквідацію ожеледиці на дорогах міста проводить Рівненське ШЕУ. Для обробки протиожеледними засобами доріг та тротуарів задіяли 12 одиниць техніки.

Фото з фейсбук-спільноти "Я паркуюсь як МУДAК ! - Рівне"

Водіїв закликають бути уважними та обережними за кермом, рухаючись автодорогами області, дотримуватись ПДР та врахувати ускладнення метеорологічних умов.

Для учасників дорожнього руху цілодобово працює диспетчерська служба Служби автомобільних доріг у Рівненській області, телефон: (0362) 26-46-10 або 26-46-60.

До слова, ожеледь утворюється після танення снігу, який знову замерз, або після дощу. Тоді зчеплення шин з поверхнею дороги знижується, а гальмівний шлях автомобіля суттєво подовжується.

Фото з фейсбук-спільноти "Я паркуюсь як МУДAК ! - Рівне"

При добових коливаннях температури повітря від мінуса до плюса, дороги вночі покриваються суцільним тонким шаром льоду, який зберігається і вранці. З автомобіля асфальт здається чистим і це вводить водіїв в оману.

Фото – Сергій Терентьєв

Особливу настороженість у кермувальників повинні викликати ділянки перед перехрестями, зупинками громадського транспорту і пішохідними переходами. При наближенні до таких ділянок швидкість руху потрібно максимально знижувати, аби водій міг загальмувати, не вдаючись до екстрених заходів.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень