Рівненські рятувальники привітали своїх колег у АТО

Рівненські рятувальники привітали з новорічними святами колег, які перебувають на Сході країни

29 грудня, напередодні новорічних свят рятувальники Рівненщини зібрали і передали своїм колегам, які виконують завдання за призначенням у районах проведення АТО, продукти харчування та теплий одяг, в тому числі шапки і шарфи із логотипами місцевого народного футбольного клубу «Верес».

«Ми постійно опікуємося нашими працівниками, які несуть службу в непростих умовах далеко від дому, щоб забезпечити їм підтримку та надати необхідну допомогу. Незабаром Новий рік, тому разом з колегами ми вирішили надіслати продукти харчування та теплий одяг нашим працівникам, які зараз перебувають на Сході, тим самим привітати їх з новорічними святами», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

Такі ж святкові подарунки цього дня отримали і працівники групи ліквідації наслідків аварій аварійно-рятувального загону Служби порятунку Рівненщини, що нині виконують завдання з відновлення інфраструктури у населених пунктах Донбасу.

ДОВІДКА

Нині на Сході України, крім зведених загонів ДСНС, працюють ще й медичні працівники Служби порятунку. Так, троє співробітників медичної служби Головного управління ДСНС України у Рівненській області на спеціальному медичному автомобілі з усім необхідним реанімаційним обладнанням щодня супроводжують у районах антитерористичної операції рятувальників зведеного піротехнічного загону ДСНС, які здійснюють роботи з гуманітарного розмінування територій навколо ліній електропередач у Донецькій області. Разом з тим, медики Служби порятунку Рівненщини у разі потреби надають лікувально-профілактичну допомогу військовослужбовцям, особовому складу ДСНС України, а також не відмовляють і цивільному населенню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень