Рівненські рятувальники «гасили» пивзавод та «Лагуну» (ФОТО)

І все – в один день

7 червня рятувальники провели тактико-спеціальні навчання по гасінню умовної пожежі та проведення рятувальних робіт на одному з найбільших нічних клубів міста Рівне «Лагуна».

Згідно з тактичним задумом,

внаслідок порушення правил пожежної безпеки у танцювальному залі виникла пожежа, яка згодом розповсюдилась по конструкціях перекриття та покрівлі. При проведенні навчань рятувальниками відпрацювали організацію та тактику гасіння пожеж та провели тренування персоналу закладу в організації евакуації людей.

Такі ж навчання пройшли і на рівненському пивзаводі.

Спільно з адміністрацією підприємства та об’єктовою добровільною пожежною дружиною рятувальники відпрацювали спільні дії з гасіння пожеж та евакуації людей і матеріальних цінностей на території закладу.

На завершення тренувань надзвичайники провели з працівниками пивзаводу інструктаж з питань пожежної безпеки та цивільного захисту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень