Поляки передали рятувальникам Рівненщини квадрокоптер та безліч обладнання (ФОТО)

Аж влаштували виставку

1 травня на головній площі міста Здолбунова відбулася виставка-презентація сучасної аварійно-рятувальної техніки та обладнання служб цивільного захисту області та району. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.

На початку заходу голова Здолбуніської РДА Сергій Кондрачук передав пожежно-рятувальний інвентар та спеціалізоване обладнання здолбунівським рятувальникам. Усі ці речі привезли з Польщі.

Річ у тім, що Здолбунівська РДА стала переможцем міжнародного конкурсу проектів розвитку, мова йде про грантовий конкурс Фонду міжнародної солідарності (місто Варшава).

Рятувальники Здолбунівщини отримали двадцять сучасних пожежних касок, двадцять комплектів спеціального одягу, двадцять пар взуття, а також потужний квадрокоптер останніх моделей, два дизельгенератори, дві бензопили і чотири ліхтарі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень