Рівненські надзвичайники отримали допомогу від польських колег

Для передачі спорядження делегація із Радомщанського повіту республіки Польща прибула у Рівне

Напередодні рівненські надзвичайники отримали обладнання від польських колег. Делегація із Радомщанського повіту республіки Польща для вручення медичного та аварійно-рятувального спорядження прибула до Головного управління ДСНС України у Рівненській області. Вручення відбулося за участі віце-старости повіту Роберта Закжевського та керівництва Служби порятунку Рівненщини, розповідає представник прес-служби управління Микола Прокопчук:

 

Серед переданого обладнання, зокрема, пожежна каски та бойовий одяг рятувальника, бензоріз та аптечки з ліками для надання долікарської допомоги. Начальник ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук щиро подякував польській делегації за допомогу та запевнив, що нове обладнання вже сьогодні буде передано безпосередньо в рятувальні підрозділи міста Рівного для покращення виконання співробітниками ДСНС завдань за призначенням.

Рівненські надзвичайники вже багато років тісно співпрацюють з польськими колегами. В рамках співпраці вони обмінюються передовим досвідом у сфері реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації масштабних пожеж. Крім того, вогнеборці Республіки Польща вже неодноразово надавали для наших підрозділів сучасне обладнання європейського зразку. Нагадаємо, наприкінці липня Дубенська пожежно-рятувальна частина поповнилася пожежним автомобілем «Volvo» та сучасним аварійно-рятувальним обладнанням.

Гості з Польщі кажуть, що їм надзвичайно приємно співпрацювати з рівненськими вогнеборцями і запевнили, що це не остання їхня допомога.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень