Рівненські інваліди безкоштовно отримують авто

11 автівок віддають з дозволу облдержадміністрації

Ілюстративне фото

За результатами голосування члени групи з питань гуманітарної допомоги в РОДА рекомендували передати у власність 5 автомобілів людям з інвалідністю, що проживають у Рівному, Дубровицькому, Зарічненському та Рівненському районах.

Також 6 автомобілів отримають родичі померлих інвалідів. Усі вони проживають у Рівному, Здолбунові та Рівненському районі.

Нагадаємо, згідно з чинним законодавством автівки для інвалідів у безкоштовне користування держава надає на 10 років у вигляді гуманітарної допомоги. Потім інвалід або його спадкоємець, що проживав з ним може оформити право власності на транспортний засіб. 

Раніше рішення щодо передачі у власність автомобілів для інвалідів приймало Міністерство соціальної політики України. Відтепер, згідно із змінами в законодавстві, таке рішення прийматимуть в облдержадміністраціях.

Для вирішення питань передачі у власність пільгових автомобілів жителям Рівненщини слід звертатися до управлінь праці та соціального захисту населення за місцем проживання. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень