Рівненські борці, перемігши в Україні, змагатимуться на чемпіонаті Європи у Швеції

Рівненські борці здобули 3 золотих та 3 бронзових медалі на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед кадетів.

Змагання проходили у Вінниці 21-23 квітня. Участь у них взяли 307 юнаків 1999-2001 років народження з усіх областей України.

До збірної команди Рівненщини увійшло 37 спортсменів. Боротьба відбувалась у 10 вагових категоріях.

«Так, три золотих та одну бронзову медаль вибороли вихованці Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту.

Перші місця у своїх вагових категоріях зайняли Владислав Кузько, Мирослав Солов’ян, та Дмитро Мирошник. Третє місце отримав Дмитро Єрмаков. До змагань їх підготував тренер Дмитро Шевчук.

Вихованці Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю Андрій Яременко та Олександр Тестов вибороли дві бронзи. Тренером спортсменів є Віктор Лазарець», – зазначає прес-служба Рівненської ОДА.

В загальному заліку команда Рівненської області здобула 2 місце.

Призери чемпіонату Владислав Кузько, Мирослав Солов’ян, Дмитро Мирошник та Олександр Тестов поїдуть на чемпіонат Європи з греко-римської боротьби серед кадетів. Ці змагання проходитимуть у Швеції 19-24 липня цього року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень