Рівненські аграрії перекриватимуть автотраси

Таким чином, наша область стане дванадцятою, де сільгоспвиробники вдаються до таких радикальних заходів

Таким чином, аграрії області  вимагають від депутатів не підтримувати урядовий законопроект та бюджет на 2016 рік, що скасовують спеціальний режим ПДВ для аграрного сектору та відміняють спрощену систему оподаткування. Адже запропоноване урядом скасування з нового року спеціального режиму ПДВ та спрощеної системи оподаткування сільгоспвиробників призведе до руйнування галузі і вже спровокувало соціальну та політичну нестабільність в країні - йдеться у офіційному повідомленні Аграрної Партії України.

Аграрії Рівненщини оголосили безстроковий страйк і вже сьогодні об 11:00 буде перекрито дорогу у місті Дубно та Корці. Тим самим Рівненщина стане вже 12 областю, де почали страйкувати проти законопроектів, які знищують агросектор.

Вже підготовлено звернення до президента України Петра Порошенка, в якому сільськогосподарські виробники, аграрії виклали свої вимоги і обіцяють, що будуть боротися до останнього.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень