Рівненська журналістка і Саакашвілі: рівняни обговорюють скандал на "Шустер LIVE"

Він стався у п'ятницю

Сайт Радіо Трек писав про це у публікаціях Рівненська журналістка «похоронила» Саакашвілі у прямому ефірі та Саакашвілі відреагував на Ферар та її здолбунівського шефа Орлова Коротко - його суть: на запитання журналістки зі Здолбунова Ольги Ферар екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі відреагував не зовсім адекватно.

А ось як на цей скандал у оцережі Фейсбук відреагували мешканці Рівненщини: 

Oleg Torkunov Злобунів фореве! А може Фераре?

Kristina GavrilyukKristina Gavrilyuk підтримую Олю! Реакція Саакашвілі як публічної особи неприпустима

Людмила ЧервяцоваЛюдмила Червяцова Більше того,просто хамська!

Dmytro Stefanyshyn Виявляється він слабак.

Сергій Денега Оце була реальна штанга і зашквар. На 1:13:20
Оля - продажна журналістка??? 
Хто? Оля Ферар? 
Сміявсь... як і вся студія. ) 
Такий політичний важковаговик, а так легко вийшов із себе, зачепив всіх журналістів і почав прикриватися грузинськими заслугами. Ну "маладець", нема чого сказати.

Мария ЯроваяМария Яровая Та Саакашвілі на все так реагує, гаряча кров. А щодо популізму, так його заслугами обидві сторони собі шлях нагору хочуть прокласти. Але цей хамовитий тон з вуст дівчини - соромно що з нашого краю дотепниця

Юрій Ходаковський Вчора не дивився Савіка. Подивлюсь у повторі. А що в нашій країні вже є недоторканість від запитань журналістів?

Lyudmila Brylyova Не смотрю принципиально Савика. Посмотрела с указанного времени. Журналистка попала в цель. Что сказать? Украина не только не Россия, но и не Грузия. Iuppiter iratus ergo nefas - Юпитер, ты сердишься - значит, ты не прав!

Olena Levchynska Ганьба таким "журналістам"! Просто стидно, що вона від Рівненщини виступала. Саакашвілі - дуже емоційна людина, але на його рахунку досягнення в його країні , які реально діють. А що вміє і що зробила ця пані ? Посилати повітряні поцілунки??? Дешево і непрофесійно.

Ганна ПетрівськаГанна Петрівська Дуже огидно було спостерігати за "ботанням по фєні" політика такого рівня, тим паче зважаючи на те, що це колишній президент. По факту, Оля нічого надприродного йому не сказала. Тому подвійно здивувала така неадекватна реакція.

Лілія Москальова ...не розумію возні навколо журналістки Ферар , так само як і не зрозуміла реакцію Саакашвілі. І питання у неї було абстрактне - про популізм. У нас всі політики - популісти, бо це подобається народу. І журналісти, відповідно , пишуть теж популярні речі в основному.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень