Рівненська вузькоколійка знову запрацює

У цьому переконують чиновники ОДА

Рівненська вузькоколійка Антонівка-Зарічне вже з дня на день відновить свою роботу. Про такі результати своїх перемовин з керівництвом «Укрзалізниці» повідомив начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір Мисюра:

 

Спілкувався з керівником філії «Укрзалізниці». Він повідомив, що роботи (в п‘ятницю) з відновлення електропостачання, кабеля, йшли. Там ще залишилось зробити 1 км. Він пообіцяв, що цього тижня «кукушка» точно поїде.

Нагадаємо, рух вузькоколійкою було припинено 4 лютого. Причиною цього стало викрадення невідомими особами дротів повітряної лінії зв’язку загальною протяжність близько 5 км. Чиновники від обласного управління культури та туризму висловили побоювання, що найдовша в Європі вузькоколійка може вже не відновити свою роботуоскільки «Укрзалізниця» не раз скаржилася на збитковість цього маршруту.

Ми ж нагадаємо, що довжина залізниці – 106 кілометрів, це не лише туристичний, а й важливий транспортний об‘єкт, яким активно користується місцеве населення. До слова, максимальна вартість проїзду «кукушкою» становила 16 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень