Рівненська ОДА подала позов проти колишнього очільника. Що каже Муляренко?

Перше судове засідання заплановане цього тижня

Як ми раніше повідомляли, у 2017 році з посади був звільнений заступник голови ОДА Юрій Приварський. Останній вважав своє звільнення незаконним, тож позивався з цього приводу у суді.

Остаточне рішення суду я отримав наприкінці 2019 року. За рішенням суду звільнений я був протиправно. За час вимушеного прогулу – отримав компенсацію.

Тепер, наскільки мені відомо, нинішнє керівництво ОДА подало позов у порядку регресу до Олексія Муляренка про стягнення коштів, які були мені виплачені як компенсація, - розповів в ефірі Радіо Трек Юрій Приварський.

Позов до Муляренка у Рівненській ОДА подали ще влітку. Проте публічно відомо стало про це днями.

Сьогодні ж колишній голова ОДА Олексій Муляренко прокоментував цей позов у своєму Facebook (текст подаємо без змін):

Усі рішення, які ми приймали в період коли я очолював Рівненську облдержадміністрацію, приймалися виключно у законний спосіб. У тому числі й у випадку зі звільненням мого колишнього заступника Юрія Приварського, справа якого розглядалася у судах близько двох років. Хочу нагадати, що рекомендувала його звільнити дисциплінарна комісія, а завізував це рішення цілий юридичний відділ.

Також зазначу, що коли 13 серпня 2019 року апеляційна інстанція залишала в силі рішення першої інстанції яким було поновлено Приварського на роботі (справа №817/1343/17), я вже не очолював облдержадміністрацію.

 А ще додам, що нинішнє керівництво ОДА, на жаль, не використало у повному обсязі наданих законодавством способів захисту інтересів держави, і не подавало касаційної скарги у Верховний Суд. А там, я впевнений, можна було виграти цю справу і довести, що звільнення Юрія Приварського було законним.

Тому ці кошти, у розмірі кількох сотень тисяч гривень, якщо й потрібно стягувати, то точно не з мене, каже Олексій Муляренко

До слова, перше судове засідання у позові проти Олексія Муляренка заплановане на 15 січня.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень