Рівненська фабрика нетканих матеріалів святкує ювілей

Богдан Гапяк розповів, що святкові заходи триватимуть впродовж літа та осені

Рівненська фабрика нетканих матеріалів святкує 50-річчя.

Основні урочистості керівництво запланувало на літо на осінь, однак перший святковий захід відбувся минулої середи.

У бібліотеці, що на Лебединці, зібралися  ветерани підприємства, працівники, керівництво та студенти економіко-технологічного коледжу.

Ексдиректор підприємства Володимир Коберський зазначив, що нині фабрика нетканих матеріалів успішно працює завдяки компанії «Пульсар». Вона наприкінці 90-их років стала власником фабрики та провела технічну модернізацію виробництва, виготовляючи конкурентну у своїй галузі продукцію на сучасному європейському обладнані.

Заступник генерального директора компанії «Пульсар» Богдан Гапяк зауважив, що попри складну економічну ситуацію в країні, підприємству нині є чим пишатися:

Ми є лідерами в Україні з виготовлення геосинтетичних матеріалів та меблевих полотен. Так, свого часу наш геотекстиль використовувався при будівництві траси Київ-Чоп (ділянка від Києва до Житомира), усіх головних транспортних розв’язок біля Рівного, ремонту асфальтобетонного полотна по вулиці Соборній у Рівному, проспект Бажана у Києві, проспект Свободи у Харкові та вулиць багатьох інших міст України.

Він також додав, що одним з основних напрямків їхнього виробництва є виготовлення прикладних матеріалів для конструювання м’яких меблів та матраців на пружинах, цей сегмент вітчизняного ринку на 70% наповнений матеріалами фабрики.

Загалом фабрика виготовляє понад 6 тисяч тонн продукції, яка використовується у будівельній, швейній, меблевій та взуттєвій промисловості, а також у сільському господарстві. Загалом там випускають понад дві тисячі найменувань продукції за різними напрямками їх застосування.

Окрім виробництва, підприємство також допомагає дитячим будинкам, хворим дітям та воїнам АТО.

Нині майбутнє фабрики – це студенти, зауважив її генеральний директор Василь  Мосійчук. Тож фабрика є одним із варіантів працевлаштування студентів економіко-технологічного коледжу в Рівному.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень