Рівненська АЕС планує оновити логотип

Охочі можуть долучитися до обговорення

Особливою відмінністю виробництва електроенергії на АЕС є її низьковуглецевість, тобто, найменша кількість виділення вуглекислого газу на кіловат виробленої електроенергії з усіх відомих промислових джерел електричної енергії (за даними IPCC 2014 (The Intergovernmental Panel on Climate Change) – Міжурядової групи експертів зі зміни клімату при ООН).

Тож виробництво електроенергії на АЕС запобігає кліматичним змінам, а надійне та прогнозоване виробництво дешевої електроенергії є ключовим драйвером економіки та, відповідно, запорукою добробуту громадян.

На РАЕС виникли об’єктивні передумови зміни позиціювання або ребрендінгу підприємства з метою привернення уваги суспільства до об’єктивних переваг, які надає атомна енергетика, оскільки будь-яке експертне дослідження та аналіз впливу АЕС на навколишнє середовище у порівнянні з іншими видами генерації електроенергії йде на користь сприйняття суспільством атомної генерації.

За дорученням т. в. о. генерального директора РАЕС Сергія Куроєдова розроблено концепт нового логотипу Рівненської АЕС, який опрацьовувався робочою групою «Ядерна адвокація» та був втілений інженером-графіком НТЦ Євгенієм Остаповичем.

Блакитний колір логотипу символізує безпеку та екологічність РАЕС. Стилізована літера «А» зеленого кольору у формі візитівки РАЕС – градирні робить акцент на чистоті електроенергії. Лелека є символом регіону розташування підприємства, який вносить ноти автентичності та гармонійної інтеграції інфраструктури у навколишнє середовище.

Охочі можуть долучитися до обговорення нового логотипу і направляти свої пропозиції та відгуки щодо концепту на адресу: nuclear_advocacy@rnpp.atom.gov.ua.
 

За матеріалами РАЕС

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень