Рівненська облрада затягує час і «пробуксовує» низку важливих рішень

Депутати, схоже, не дуже дружать з новинками технологій

Рівненська обласна рада жодного разу не скористалася можливостями зміненого регламенту і не проводить дистанційних засідань. Через це низка проєктів рішень, які мають конкретну прив’язку до часу, залишаються у підвішеному стані.

Якщо сесії можна проводити онлайн, виходить, що списати на війну ці зволікання не можна

«Зависло» в повітрі, наприклад, питання щодо контракту з директором «Острозького психоневрологічного інтернату». Попередній керівник помер ще у грудні торік.

 

На його місце – до 22 березня – призначили тимчасового очільника і в проєкті рішення з цього приводу йдеться про підписання контракту з новим директором з 23 березня цього року. Однак досі питання не вирішено й обоє кандидатів на цю посаду чекають на якусь конкретику.

Так само не дійшли руки в депутатів і до оголошення 2022 року на Рівненщині роком 80-річчяя УПА. А вже минає 6-ий місяць… Тобто у найкращому випадку це буде пів року.

Не заслухали в обласній раді і звіт керівника обласної прокуратури про діяльність прокурорів минулого року. І що вже може змінити його заслуховування тепер, коли впору звітувати про роботу прокурорів за перше півріччя 2022-го...

Разом із тим запідозрити облраду у перепрацюванні тяжко: з початку року вона ухвалила всього 40 рішень (!) 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень