Рівненщина завершила будівництво опорних пунктів на Донбасі

Це один із здобутків області, які відзначили під час колегії за підсумками 2015 року

З головних успіхів області у 2015 році перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський назвав відкриття ЦНАПу, запуск хімічного гіганта РівнеАзот  та розробку проекту запуску високовольтних повітряних ліній потужністю 750 кіловольт. Також Рівненською областю було зведено опорні пункти оборонного рубежу в Донецькій області:

Рівненською областю своєчасно і в повному обсязі виконано завдання щодо будівництва 9 взводних опорних пунктів оборонного рубежу на території Донецької області. Можна відмітити і позитивне, що Рівненська область ледь не єдина, яка в Україні змогла у повній мірі розрахуватися з підрядниками за виконані роботи, - розповів Юрій Приварський.

Окрім того, за підсумками минулого року, Рівненщина посідає 3 місце в Україні за показником заміщення газу на альтернативне паливо.

Загалом, голова облдержадміністрації  Віталій Чугунніков додав, що у 2015 році область справилася практично зі всіма завданнями, які ставила собі за мету виконати. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень