Рівненщина виходила на зв’язок із новою міністеркою освіти Новосад

Відеозв’язком

Йдеться про селекторну нараду, яка напередодні відбулася за участі обласних управлінь освіти. Основним меседжем наради є те, що Міносвіти координуватиме свої дії з тими, хто впроваджує реформу на місцях

Під час селектору за участю Міністра освіти і науки Анни Новосад із профільними замами та представниками обласних управлінь освіти обговорили подальші дії для впровадження освітньої реформи. Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Анна Новосад повідомила, що впродовж місяця зустрічатиметься з представниками ОДА:

Вважаю, що працюючи в Києві, ми не до кінця можемо розуміти усі нюанси та проблеми розвитку галузі на місцях. Тому з кожним окремо будемо проводити такі обговорення, зокрема щодо формування мережі старших профільних шкіл, оновлення матеріально-технічної бази закладів профтехосвіти тощо.

За її словами, одним із сьогоднішніх викликів галузі є швидше реформування старшої профільної школи.

Разом з управлінням освіти і науки ми вже готуємо аналіз наявної мережі закладів загальної середньої освіти, у тому числі опорних шкіл. Окремо будуть пропозиції щодо впорядкування мережі загальної середньої освіти в розрізі області, - відзначила профільна заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Також в Рівненській ОДА презентують графік відкриття навчально-практичних центрів, адже вже цьогоріч два з них відкриють свої двері для учнів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень