Рівненщина тримає лідерство. Стоп-Туберкульоз!

Стратегія забезпечення сталої відповіді на епідемію туберкульозу буде нарешті виконана

Хворим на туберкульоз на Рівненщині допомагатимуть соціальні працівники. Вони почнуть працювати уже наступного місяця. Громадська організація «Мережа 100 відсотків життя-Рівне» та протитуберкульозний диспансер дійшли згоди у надані соціального супроводу хворим, які перебувають на амбулаторному лікуванні. Ось що зокрема розповів заступник очільника ГО «Мережа 100% життя Рівне» Євген Бобрикін:

Ми домовилися про те, що 1 грудня, приблизно через півтора тижні і питання з соціальними працівниками буде закрита, тобто вони будуть введені в штат. Іншими словами, стратегія по боротьбі з епідемією туберкульозу, національна і обласна буде виконана.

Саме завдяки тісній співпраці між соціальним працівником та лікарем і медичною сестрою значним чином підвищується рівень якості наданої медичної допомоги та покращується результат її надання. Соціальний працівник, працюючи в тандемі з лікарем, значно підвищує прихильність пацієнтів до лікування, що є ефективним компонентом  протидії  епідемії.

Те що соціальні працівники уже в грудні почнуть відвідувати хворих підтвердив і начмед тубдиспансера Микола Ординський. Він зауважив, що Рівненщина має одні з найкращих показників по лікуванню хворих на туберкульоз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень