Рівненщина прощається з двома бійцями АТО

У зоні проведення антитерористичної операції Рівненщина втратила двох захисників – із Костопільського та Рівненського районів.

Так, 29 квітня під час несення військової служби у зоні АТО помер уродженець Костопільщини 41-річний солдат Олександр Мацюк. Торік у лютому Олександр пішов добровольцем захищати свою державу.

Підготовку проходив на Рівненському полігоні, а у травні 2015-го був ротований у місто Мар'їнка у складі 14-ї бригади за спеціальністю навідник САУ. Також проходив службу у м. Красногорівка у 81-му військовому опорному пункті. 

Сьогодні, 3 травня, у селі Пісків Олександра ховатимуть. Прощання із земляком заплановане на 13 годину.

1 травня під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув мешканець села Корнин Рівненського району Роман Свіржевський. 21-річний молодший сержант служив у 55-ій Рівненській окремій бригаді зв’язку.

Сьогодні з 14 години з Героєм прощатимуться у військовій частині  №А-1671, що розташована в Рівному на вул.Соборній, 231. Тіло бійця уже привезли до Рівного.

Ховатимуть загиблого завтра у с.Корнин. Прощання заплановане на 12 годину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень