Рівненщина перша в Україні за кількістю кредитів на утеплення

Але й за спожитий газ стали платити менше

Як повідомляє РОДА - за підсумками І півріччя 2017 року Рівненська область перша в Україні за напрямком «відновлювана енергетика та енергоефективність».

Зокрема Мінрегіонбуд відзначив Рівненщину – як першиу область в Україні за часткою домогосподарств, які уклали кредитні договори в рамках  енергоефективних  заходів у житловому секторі.

Від початку дії державної програми учасниками програми «теплих» кредитів стали майже 10 тисяч родин Рівненщини та ОСББ. Ці люди отримують компенсацію з обласного бюджету - 15% тіла кредиту. На це у 2017 році передбачено 4,65 млн. гривень.

За словами голови Рівненьскої ОДА Олексія Муляренка, за останні декілька років бюджетні заклади місцевого підпорядкування наполовину скоротили обсяги споживання газу, а підприємства теплоенергетики – на 40%.

На сьогодні в області 970 житлових будинків, а це близько 82% оснащені приладами обліку теплової енергії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень