Рівненщина отримала додаткові кошти на ремонт доріг

44 мільйони гривень надійшло в область у рамках митного експерименту

Найближчим часом у Рівненській області розпочнуть ремонт ще 8 ділянок доріг державного значення. Перелік цих ділянок погодили  під час засідання бюджетного комітету Верховної Ради України. За словами заступника голови ОДА Віталія Ундіра, який також працював у комітеті:

Додатково затвердили шість ділянок траси Городище-Рівне-Старокостянтинів.

Зокрема, цьогоріч розпочнуть ремонтувати відрізок дороги від населеного пункту Данчиміст до Яринівки, 1,5 кілометри від Олександрійської об’їзної та 4 км в сторону Острога. Новим асфальтом з’єднають ділянку від Костополя до Любомирки, додадуть коштів на ділянку біля Грем’ячого та Здовбиці. 

Додаткове фінансування отримає державна дорога КПП «Прикладники»-Зарічне-Дубровиця, профінансують і ділянку «Городок-Рудка», що у Володимирецькому районі.

Загалом за попередні два роки від митного експерименту на дороги державного значення в області спрямували більше ніж 190 мільйонів гривень. Ці гроші служба автомобільних доріг в Рівненській області зосередила на відновлення важливих трас країни.

Зокрема торік здали в експлуатацію два великі відрізки дороги на напрямку Рівне-Городище-Старокостянтинів. Цьогоріч «митні» кошти спрямували на 7 відрізків цієї ж магістралі, а також на ремонт автодороги біля міжнародного пункту пропуску «Городище».

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень