Рівненщина отримає гроші «від ЄС»

Спершу їх отримав держбюджет

Рівненщина здобула дві перемоги в конкурсі відбору проєктів, які можуть реалізовуватися коштом держбюджету, отриманих від Євросоюзу.

Серед переможців – проєкт Рівненської Агенції регіонального розвитку «Розвиток людського капіталу в агро-органічному секторі економіки».

 

Його загальний бюджет – майже 5 млн грн, а також проєкт Козинської територіальної громади «Розвиток підприємств у сфері сироваріння в громадах Рівненської та Волинської областей», який має загальний бюджет - 23,4 млн грн.

Таким чином, це дасть можливість додатково залучити в область 28,3 млн грн на регіональний розвиток.

Крім того, Рівненська Агенція регіонального розвитку є одним із партнерів проєкту «Мережа індустріальних парків «Західний індустріальний кластер», який розробляють у Житомирі за програмою «Ефективне управління регіональним розвитком». Цей проєкт також отримає бюджетне фінансування. Загальна вартість проєкту - 12 млн грн.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень