Рівненщина втратила 6 захисників: ангели захищатимуть Україну з небес (ФОТО)

Герої не вмирають!

На Рівненщині шість Героїв-захисників стали воїнами Небес, захищаючи незалежність України. Про це повідомляє Рівненська ОДА. Напередодні в області попрощалися з такими військовими:

  • Володимиром Долідом,
  • Миколою Калюшем,
  • Юрієм Висоцьким,
  • Юрієм Полюховичем,
  • Олександром Стукалом,
  • Іваном Кравчуком.

На Сарненщині попрощались із загиблими захисниками Володимиром Долідом та Миколою Калюшем. 

Володимир Долід проживав у селі Ремчиці Сарненської громади. З перших днів війни воїн долучився до лав ЗСУ і мужньо стояв на зихисті України. Служив у 60-му  батальйоні «Поліські вовки» 104-ї бригади ТрО. На жаль, 15 жовтня військовий разом з рідним братом загинув під час аварії поблизу с. Бережниця Дубровицької громади.     

Микола Калюш жив у с.Залужжя Дубровицької громади. Був призваний на службу в березні 2022 року. Мав звання молодшого сержанта. Боронити Батьківщину пішов із перших днів війни. 12 жовтня 2023 року воїн загинув внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Малинівка Запорізької області. У Героя залишилися дружина, дві доньки та син.  

 На Радивилівщині в останню дорогу провели Юрія Висоцького. Захисник народився 5 травня 1971 року в селі Сестрятин. До лав Збройних Сил України був мобілізований 10 березня 2022 року. Юрій в ЗСУ виконував функції маскувальника в інженерно-маскувальному відділенні інженерно-маскувального взводу. Воїн загинув 12 жовтня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу на Запорізькому напрямку біля населеного пункту Малинівка. У загиблого залишились дружина, донька та син.

Зарічненська громада схилила голови в журбі над воїном Юрієм Полюховичем. Захисник народився 28 квітня 1990 року. Проходив службу у 82-й десантно-штурмовій бригаді, брав участь у бойових діях на Сході. Помер воїн під час відпустки у лікарні міста Сарни. Поховали Героя в селі Кухітська Воля на місцевому кладовищі.

Рівненський район попрощався з двома полеглими на полі бою Героями – Олександром Стукалом із Острозької громади та рівнянином Іваном Кравчуком.

30-річний солдат, житель с.Слобідка Олександр Стукало загинув 12 жовтня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Малинівка Запорізької області. Поховали воїна в рідному селі на місцевому кладовищі.

Місто Рівне схилило голову в жалобі за загиблим Захисником Іваном Кравчуком. Іван двічі брав до рук зброю, аби звільнити рідну землю від окупантів: спочатку в 2015 році, а згодом у 2022-му. Воїн робив усе, щоб не допустити ворога туди, де живуть найдорожчі — дружина та син. На жаль, 41-річний старший солдат Іван Кравчук загинув 9 жовтня  2023 року під час бойового завдання з виявлення та знищення сил противника поблизу села Калинове Харківської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень