Попереду найважче: Зеленський про завершення війни та чи піде на другий термін

В коментарі румунському виданню

Володимир Зеленський на День Незалежності України у 2022 році

Президент України Володимир Зеленський, після зустрічі з румунським колегою Клаусом Йоханнісом, заявив, що зараз Україна перебуває в найважчій фазі війни, результати якої можуть вплинути на подальшу політичну ситуацію в країні.

Про це повідомляє румунське видання Digi24.

Коли закінчиться війна? Я не можу вам назвати точну дату, я думаю, що ніхто не може сказати. Я знаю, що ми йдемо в контрнаступ, що Росія піде з наших територій.

 

Мені здається, я знаю, коли, але я теж не можу вам цього сказати, це остання частина війни, це не її середина, перший період - заняття оборони, потім зупинка наступу ворога і перехоплення ініціативи, я думаю, що ми в останній частині.

 

В нас багато проблем з озброєнням та боєприпасами і ми знаходимося у найважчій частині цих подій, - сказав Зеленський

Також президент, відповідаючи на запитання про можливі вибори в Україні, сказав, що міг би балотуватися в президенти, якщо війна триватиме довго.

- Я б балотувався на виборах, якби війна тривала, а, якби війна закінчилася - ні. Я не можу втекти під час війни, - наголосив Зеленський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень