Рівненщина не має коштів на тероборону. Облрада б’є на сполох

І готує відповідне звернення до керівництва держави

Через брак коштів на територіальну оборону Рівненська обласна рада звертатиметься до керівництва країни. Розгляд відповідного звернення в облраді ініціює депутатська фракція «Європейська Солідарність». Про це повідомив голова обласної ради Сергій Кондрачук.

Місцеві бюджети не здатні самостійно забезпечити видатки на територіальну оборону та підготовку національного спротиву,  зазначено у зверненні. Натомість центральні органи влади самоусунулися від виконання закону «Про основи національного спротиву», як в організаційному, так і в фінансовому забезпеченні.

Оскільки коштів на відповідні програми немає, реалізація згаданого закону у частині створення системи територіальної оборони може бути повністю провалена, вважають ініціатори звернення.

-  Без перебільшень, бездіяльність центральних органів влади в нинішніх умовах є саботажем. Тому вважаємо, що Державний бюджет України на 2022 рік потрібно негайно переглянути та передбачити кошти на  виконання закону «Про основи національного спротиву», - зазначив Сергій Кондрачук.

Звернення розглянуть на найближчій сесії обласної ради, яка відбудеться 25 лютого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень