Рівнянин, який віз мішок бурштину мотоциклом, уклав угоду з прокурорами

Аби отримати «м’якше» покарання

Чоловік наприкінці січня цього року купив понад 35 кг бурштину і віз це каміння додому. Втім, дорогою його зупинили правоохоронці. Чоловікові 46-років і він погодився співпрацювати з правоохоронцями, повідомляє пресслужба обласної прокуратури:

- Встановлено, що чоловік, переслідуючи корисливий мотив, у січні 2020 року придбав у невстановлених осіб каміння бурштину загальною масою 35,7 кг, яке надалі намагався перевезти мотоциклом на багажному відділенні до місця свого проживання.

 

Під час перевезення вказаний бурштин виявили та вилучили правоохоронці.

В ході досудового розслідування кримінального провадження між прокурором та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості, яку 5-го лютого скерували до Зарічненського районного суду Рівненської області для розгляду по суті.

За вчинення інкримінованого злочину передбачена відповідальність у виді штрафу до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів – а це 170 тисяч грн.

Або обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень