Рівнянин, який віз мішок бурштину мотоциклом, уклав угоду з прокурорами

Аби отримати «м’якше» покарання

Чоловік наприкінці січня цього року купив понад 35 кг бурштину і віз це каміння додому. Втім, дорогою його зупинили правоохоронці. Чоловікові 46-років і він погодився співпрацювати з правоохоронцями, повідомляє пресслужба обласної прокуратури:

- Встановлено, що чоловік, переслідуючи корисливий мотив, у січні 2020 року придбав у невстановлених осіб каміння бурштину загальною масою 35,7 кг, яке надалі намагався перевезти мотоциклом на багажному відділенні до місця свого проживання.

 

Під час перевезення вказаний бурштин виявили та вилучили правоохоронці.

В ході досудового розслідування кримінального провадження між прокурором та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості, яку 5-го лютого скерували до Зарічненського районного суду Рівненської області для розгляду по суті.

За вчинення інкримінованого злочину передбачена відповідальність у виді штрафу до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів – а це 170 тисяч грн.

Або обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень