На Рівненщині євробляха «розчинилася у повітрі» (ФОТО)

Власник просить допомоги

Інцидент стався цієї ночі у селі Орв’яниця Дубровицького району.

Лише вчора 27-річний чоловік купив чорну «Ауді А6» на польській реєстрації, а вже сьогодні вранці її не виявив.

Радіо Трек власник авто розповів, що відразу звернувся до поліції. Тим більше, документи на авто залишилися у нього, розповідає Іван:

Я відразу написав заяву. Купував машину у селі Будимля. Поїхав, купив і приїхав назад. Чоловіка цього, начебто, і знав, і раніше у нього бував…

"Гнав" машину здалеку

Приїхав додому, ліг спати, а вранці встав – немає машини. Документи в мене лишилися. Гроші за машину віддавав у руки. В мене навіть свідок є, як я гроші давав.

 

Я особисто сьогодні з тим чоловіком не говорив, але слідчі в нього вже були. Я поліції всі дані про нього передав, пояснив ситуацію і мені в поліції сказали: «Ми самі з ним зв’яжемося».

Чоловік каже, що машину звечора лишив не на подвір’ї, а біля воріт – на вулиці.

Найімовірніше, злодії мали запасний комплект ключів, адже слідів від злому авто поблизу його будинку не лишилося, каже Іван:

Не ломали машину, бо в мене 1,5 роки тому була вже така ситуація… Тоді помітно було, що валялися шматки деталей. Тут, начебто, зі своїми ключами приїхали, відкрили і поїхали.

Якщо хтось побачить цю автівку, власник просить зателефонувати йому за номером (097) 994 58 68 – Іван.

Чоловік підозрює, що історія з купівлею-продажем авто може бути звичайною аферою і переймається, аби цю «Ауді» не продали ще комусь.  

У поліції факт викрадення авто нам підтвердили. Кажуть, що за цим фактом правоохоронці проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом і його місцеперебування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень